Termeni si Conditii

Site-ul www.dianecrafts.ro, numit in continuare DianeCrafts, este proprietatea S.C. CraftCube S.R.L., inregistrata in Bucureşti, Bld. Ceahlaul nr. 17, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/4685/2020, CUI 42467134, numita in continuare S.C. CraftCube S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. CraftCube S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

S.C. CraftCube S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul DianeCrafts si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. CraftCube S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre DianeCrafts este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. CraftCube S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1.Dreptul de autor a S.C. CraftCube S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului DianeCrafts – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. CraftCube S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. CraftCube S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului DianeCrafts numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email contact@dianecrafts.ro.

2.Produsele si serviciile oferite de S.C. CraftCube S.R.L. pe site-ul DianeCrafts, politica de preturi
S.C. CraftCube S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul DianeCrafts sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. CraftCube S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile prezentate nu sunt purtatoare de TVA si nu includ costurile de livrare. Costul livrarii este afisat in cursul plasarii unei comenzi, inainte de pasul de confirmare al comenzii. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit pe site in momentul confirmarii comenzii.

S.C. CraftCube S.R.L. garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului si calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate.

3.Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul DianeCrafts conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua numai in avans, cu plata prin ordin de plata sau prin credit card. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

S.C. CraftCube S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce la intarzierea livrarii sau chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Politica de livrare a produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. S.C. CraftCube S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea are pret fix de 15 RON si este gratuita pentru comenzi mai mari sau egale cu 150 RON.

Modalitatea de livrare este prin curier, iar clientul intra in posesia produselor in decurs de 2-3 zile lucratoare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu in cazul in care clientul nu este gasit nici de aceasta data, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. CraftCube S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. CraftCube S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. CraftCube S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. CraftCube S.R.L. de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la adresa de email/numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.

5.Promotii si concursuri
S.C. CraftCube S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila

6 Politica de retur/anulare
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile lucratoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. CraftCube S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: „Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

7.Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul DianeCrafts este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. CraftCube S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. CraftCube S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DianeCrafts. S.C. CraftCube S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul DianeCrafts. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8.Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului DianeCrafts este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul si antetul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, S.C. CraftCube S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului DianeCrafts pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului DianeCrafts mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C. CraftCube S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C. CraftCube S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca S.C. CraftCube S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Informatii privind siguranta datelor clientilor

S.C. CraftCube S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite. Aceste informatii vor putea fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt cele furnizate de dumneavoastră. Datele cu caracter personal prelucrate sunt: nume, prenume, adresa de facturare/livrare, număr de telefon, e-mail.

S.C. CraftCube S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise procesatorului de plati si autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

10.Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe DianeCrafts si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului DianeCrafts, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. CraftCube S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. CraftCube S.R.L. de la acest client.